Kursustyper

Læs mere om: Grundkursus | Fortsættelseskursus | For viderekomne | Audio Classics

Grundkursus

Begynderkursus for alle aldersgrupper. Kurset er tosproget, dvs. at man hører en sætning, først på dansk, derefter langsomt på kursussproget og så en gang til i normalt samtaletempo.

Kurset består af enten af 3 lyd-CD´er, 1 Mp3-cd eller et download (se produktbeskrivelse på de enkle kurser), øvebøger på dansk og på kursussproget samt en minigrammatik.

Indhold: 422 sætninger, ca. 3.000 ord fordelt på 42 afsnit: almindelige udtryk, talordene, grundtallene, tiden, ugedagene, farverne, med bil, taxa, indkøb, hos boghandleren, hos tandlægen/lægen, mad, sport, underholdning, på restaurant m.m.

Spilletid ca. 3 timer.

Fortsættes med: Fortsætterkursus.

Fortsættelseskursus

Fortsætterkursus for alle aldersgrupper. Efterfølger for Univerb grundkursus. Kurset er tosproget, dvs. at man hører en sætning, først på dansk, derefter langsomt på kursussproget og så en gang til i normalt samtaletempo.

Kurset består af 3 lyd-CD´er, øvebøger på dansk og på kursussproget samt en minigrammatik – eller alternativt et download med tilsvarende indhold.

Indhold: 468 sætninger, ca. 3800 ord fordelt på 31 afsnit: almindelige udtryk, tolden, registrering, søge arbejde, madlavning, i forretningen, hos optikeren, hverdagsliv, skoler, god rejse, om alder, livet, et besøg m.m.

Spilletid ca. 3 timer.

Fortsættes med: For viderekomne.

For viderekomne

Kursus for viderekomne – alle aldersgrupper. Efterfølger for Univerb fortsætterkursus. Kurset er etsproget og opbygget af dialoger. Et værdifuldt hjælpemiddel for den, der vil træne konversation.

Kurset består af 3 lyd-CD´er, øvebøger på dansk og på kursussproget samt en minigrammatik – eller alternativt et download med tilsvarende indhold.

Indhold: 456 sætninger, ca. 4000 ord fordelt på 41 afsnit: indtjekning i lufthavnen, ombord, biludlejning, klager på hotellet, byde gæster velkommen, på politistationen, udflugt med bil, jobsamtale, fritid, computere og internet m.m.

Spilletid ca. 3 timer.

Audio Classics

Sprogkursus for voksne. Klassiske romaner som redskab for større ordforråd. De originale tekster er bearbejdede og forkortede af indfødte sprogpædagoger med det formål at gøre romanerne let tilgængelige, uden at originaliteten forsvinder. Du lytter til/læser en afholdt klassiker på originalsproget, samtidig med at du forbedrer dine sprogkundskaber.

Kurset består af 1 lyd-CD, en bog med den indspillede tekst samt en ordliste og et øvehefte på originalsproget – eller alternativt et download med tilsvarende indhold.

Der findes følgende sværhedsgrader:

Niveau 1. Let 500-900 ord.
Niveau 2. Middelsvær 900-1500 ord.
Niveau 3. Avanceret 1500 eller flere ord.